Dobrodošli na Aromarinu novu web stranicu!

Vodič kroz našu novu, redizajniranu stranicu 

Nakon dugih priprema obavljenih s puno ljubavi i pažnje, predstavljamo vam naš novi web!
Na našoj novoj web stranici naći ćete mnoštvo novih informacija i inspiracije. 


Želite kupiti eterično ulje, Aromara blend ili neki drugi Aromara proizvod? 
Svi naši proizvodi čekaju vas u TRGOVINI, gdje ćete uz tehničke detalje poput zemlje porijekla i načina dobivanja naći i detalje o blagodatima naših ljekovitih proizvoda i načinima upotrebe. 
Aromara trgovinu možete pretraživati prema proizvodima (u tražilicu upišite proizvod koji tražite, npr. naranča, smilje, hawaii) ili pak prema tegobama i indikacijama (u tražilicu upišite ono što vam je na pameti, npr. kosa, glavobolja, reuma). 


Informirajte se o posebnim ponudama, akcijama i popustima prateći našu rubriku NOVOSTI. Kratki tekstovi i informacije pobrinut će se da ne propustite super prilike koje vam nudimo iz mjeseca u mjesec.


Aromara nije samo mjesto gdje ćete naći najkvalitetnije aromatične sirovine i proizvode, Aromara predstavlja i dobro provedeno vrijeme i edukaciju. U sekciji AROMARA CENTARsaznajte sve o našim radionicama i obrazovnim programima. Kako zapravo izgledaju Aromarine radionice? Zavirite u sekciju SLIKEi provjerite zašto se u našim obrazovnim programima uvijek traži mjesto više.

Aromatični svijet eteričnih ulja je nepresušni izvor inspiracije – a vi ju možete naći u sekciji BLOG. Čekaju vas kratki, poučni tekstovi, recepture i kreativne ideje za upotrebu dragocjenih kapljica u službi ljepote i zdravlja.


Želite se uistinu dobro upoznati s blagodatima svojih omiljenih proizvoda? Svidjet će vam se sekcija VIDEO, gdje vas čekaju inspirativne riječi Mare Doljak na temu naših proizvoda.
Naposlijetku, za sve one koje zanima tko zapravo stoji iza Aromare pripremili smo sekciju O NAMA, u kojoj možete saznati sve o radu i stručnosti osnivačice i direktorice Aromare, Mare Doljak, mag.pharm., a možete upoznati i AROMARA TIM


Uživajte, igrajte se, istražujte!
Vaš Aromara tim