True

Čišćenje


Za razliku od sintetičkih sredstava za čišćenje, proizvodi na bazi eteričnih ulja su neškodljivi za zdravlje i sigurni za upotrebu, a istovremeno vrlo učinkoviti. Aromara eterična ulja možete dodati u sredstva za čišćenje, ili pak izraditi vlastita sredstva koristeći jednostavne sastojke – sodu bikarbonu, alkoholni ocat i, naravno, Aromara eterična ulja i blendove.


Pri odabiru eteričnih ulja vodite računa o njihovom antimikrobnom i antiseptičnom djelovanju. Birajte eterična ulja koja ujedno imaju i osvježavajući, ugodan miris, poput Aromara eteričnih ulja limuna, limete, bergamota ili limunske trave. Eterično ulje čajevca poznat je sastojak antiseptičnih sredstava za čišćenje, a zahvaljujući širokom spektru djelovanja možete ga koristiti na više načina.

 

Izrazito je vrijedan i sprej ELIXIR ST. ROCHA, kombinacija 14 najmoćnijih eteričnih ulja s antimikrobnim i antiseptičnim djelovanjem. Koristite sprej za čistoću i svježinu prostora, kuhinjskih i kupaonskih površina, kuhinjskog pribora, igračaka, školskog pribora…mogućnosti su beskrajne!


Proizvodi: sprej ELIXIR ST. ROCHA, blend ELIXIR ST. ROCHA, HOME, START

Eterična ulja: Bergamot, Čajevac, Grejp, Lavanda, Limeta, Limun, Limunska trava

Hidrolati: Čajevac, Lavanda

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.