True

Plaćanje / Dostava


Uvjeti plaćanja i dostaveCijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama, s uključenim pdv-om. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave. Troškovi dostave  izračunavaju se pri završetku kupnje.


Naručivanje

Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem webshopa, a Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu.

Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će artikle navedene u narudžbi koje može isporučiti, a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe, a već je izvršio uplatu, Prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun.

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada Kupac elektroničkim putem završi narudžbu i na ekranu mu se ispiše broj narudžbe, kao i obavijest o uspješno zaprimljenoj narudžbi.


Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.


Plaćanje

Odabrane artikle možete platiti:

a) internet bankarstvom / općom uplatnicom;

b) pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe – robu plaćate gotovinom dostavljaču);

c) kreditnom karticom;

d) putem PayPala;

e) putem aplikacije KEKS Pay;

f) putem aplikacije AirCash;

g) putem aplikacije PayCek (plaćanje kriptovalutama). 


OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu. Pričekajte ponudu sa podacima za uplatu.


OPCIJA plaćanja pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.


Plaćanje kreditnom karticom

Jedna od sljedećih kreditnih kartica: MasterCard ®, Maestro ®, Visa ®, Diners ® i Discover ® pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije teretimo Vašu karticu u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.
Obročno plaćanje

Moguće je plaćanje na rate:

- karticama ERSTE banke - obročno plaćanje za iznose od minimalno 200 kn;

- karticama Zagrebačke banke (MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Go!, MasterCard Premium, Visa Business).


Konverzija

Kod plaćanja stranom valutom (EUR), obračun se vrši konverzijom iz cijena u hrvatskim kunama po srednjem tečaju HNB u trenutku narudžbe.


   DOSTAVA - HRVATSKA

Od 18.2.2022. dostava unutar Republike Hrvatske naplaćuje se 30 kn za sve narudžbe manje od 100 kn. 

Dostava za narudžbe u iznosu 100 kn ili više od 100 kn je besplatna.

Način dostave:

Vanjska dostavna služba - DPD


Zaprimljene narudžbe u pravilu se obrađuju i predaju vanjskoj dostavnoj službi 24 - 48 sati od primitka uplate ili potvrde narudžbe.

U iznimnim slučajevima, poput akcija, sezonskih razdoblja ili rasprodanosti pojedinog proizvoda, obrada narudžbe može potrajati dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Iznimno je moguće i korištenje druge dostavne službe ukoliko su pakiranje ili veličina narudžbe specifični.

U slučaju pretprodaje, naručeni proizvodi šalju se u roku naznačenom u uvjetima pretprodaje.


Po primitku paketa dostavna služba šalje vam obavijest na e-mail adresu naznačenu prilikom narudžbe. U obavijesti se nalazi i broj vaše pošiljke, putem kojeg možete pratiti gdje je vaša pošiljka.


Dan prije same dostave, od dostavne službe dobivate SMS poruku na broj mobitela naznačen prilikom narudžbe. Na dan dostave od dostavne službe dobivate SMS poruku s točnim vremenskim intervalom u kojem vam isporučuju paket. Datum i vrijeme dostave moguće je promijeniti putem usluge DPD Parcel TrackingMEĐUNARODNA DOSTAVA 

Vrijeme isporuke van granica Republike Hrvatske

Međunarodna dostava obavlja se kurirskom službom. Proizvode šaljemo  u roku tri radna dana od Vaše uplate osim u slučajevima kad nemamo dovoljnu količinu za trenutnu isporuku.


Rok dostave za Europu obično iznosi do pet radnih dana (D+ 5) od Vaše uplate a za ostatak svijeta do deset radnih dana (D+ 10) od Vaše uplate. Rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.


Ukoliko želite znati točan iznos troškova dostave za druge države, molimo Vas da nam se obratite na prodaja@aromara.com.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.