True

CHAKRA BALANCE


Za profesionalce i entuzijaste


Naše nam tijelo nudi sustav koji možemo uravnotežiti i podržati te na taj način unaprijediti zdravlje na fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj razini.


MIARA ELIXIR

(Blend za prvu ili korijenu čakru)


Osjećate se nesigurno? Nemate osjećaj pripadnosti? Prate vas bezrazložni strahovi? Brinete se o budućnosti? Ne snalazite se na zemlji, u prirodi, divljini, stvara vam osjećaj nesigurnosti? Imate problema s kičmom, nogama, koljenima, kostima, zdjelicom i zdjeličnim organima? Imunitet vam je slab? Skloni ste redu i uređenim sustavima? Volite pravila? 

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend miara elixir i pozabavite se prvom čakrom! 

Bogati blend ugodnog mirisa namijenjen je korijenoj čakri i problemima vezanim uz nju. Korijena se čakra nalazi izmedju vagine ili korijena penisa i rektuma. Povezana je sa žlijezdama gonadama. Ona razmjenjuje energiju sa Zemljom. Odgovorna je za našu fizičku snagu, kvalitetu kostiju i zubi te opskrbljenost energijom donjeg dijela tijela. 

Sastav: Eterična ulja: Ružmarin, Eukaliptus, Lavandin, Limunska trava, Borovica, Čempres, Jela, Čajevac, Limun, Kadulja, Ilang-ilang, Geranij, Cedar, Jasmin.PARAH

(Blend za drugu ili sakralnu čakru)


Osjećate se ponekad izgubljeno u svijetu oprečnosti, dobra i zla, ispravnosti i neispravnosti? Skloni ste potiskivanju intenzivnih emocija, no one ipak ponekad eksplodiraju kao vulkan? Kolebljivi ste i s teškoćom donosite odluke? Imate poteškoće u skladnom održavanju odnosa? Materijalna i financijska strana života vas zbunjuje? Ne uspijevate kreirati i zadržati kvalitetno partnerstvo? 

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend parah i pozabavite se drugom čakrom! 

Bogati blend ugodnog mirisa namijenjen je sakralnoj čakri i problemima vezanima uz nju Sakralna se čakra nalazi oko tri prsta ispod pupka i na pripadajućem mjestu na leđima. Pohranjuje zabranjene i intenzivne emocije. Odgovorna je za plodnost, senzualnost, snagu i instinkte. Hrani energijom tanko crijevo, te ostale organe u donjem trbuhu. Čuva bedra i bubrege. Odgovorna je za stanje zglobova. 
"Surađuje" s nadbubrežnim žlijezdama.

Sastav: Eterična ulja: Lavandin, Mandarina, Smilje, Limunska trava, Geranij, Papar, Lovor, Cimet kora, Ružmarin.PITIA

(Blend za treću čakru ili solarni pleksus)


Patite li od poteškoća s probavom? Osjećate napetost u području želuca? Imate sklonost anoreksiji ili bulimiji? Ponekad vas mori sram ili strah od javnih nastupa? Teško vam je održati dosljednost? Prečesto nastojite ugađati drugima radi svog mira?

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend pitia i pozabavite se trećom čakrom! 

Bogati blend ugodnog mirisa namijenjen je uravnoteženju treće čakre i olakšavanju problema vezanih uz nju. Treća čakra se nalazi u području želuca, ispod prsne kosti. Opskrbljuje energijom probavne organe: želudac, jetru, slezenu, gušteraču, jednjak. Povezana je s adrenalnim žlijezdama, pa tako „hrani“ naše strasti. Njena neravnoteža izaziva probleme u navedenim organima. Povezana je sa žlijezdom gušteračom. Puni energijom kompletan živčani sustav.

Sastav: Eterična ulja: Limeta, Limunska trava, Origano, Eukaliptus, Tamjan, Cimet list.MESMERA

(Blend za četvrtu ili srčanu čakru)


Pripadate li i vi onima koji radije pružaju nego primaju? Teško primate komplimente ili poklone? Imate dubinsku potrebu ugađati drugima kako bi se oni osjećali bolje, a vi zadržali svoj mir? Teško opraštate osobama koje su vam se zamjerile? Skloni ste nekoj autoimunoj bolesti?

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend mesmera i pozabavite se četvrtom čakrom! 

Bogati blend ugodnog mirisa namijenjen je četvrtoj ili srčanoj čakri. Zacjeljuje stare emotivne rane i prostire teren za što dulji i češći doživljaj bezuvjetne ljubavi. Srčana čakra koja se nalazi na sredini prsne kosti, povezana je sa žlijezdom timus, važnom u kreaciji obrambenih stanica. Opskrbljuje energijom pluća, srce, ruke, dojke, bronhe. Brine se o cirkulaciji krvi, pa je blend izbora ako patite od hladnih ruku i stopala.

Sastav: Eterična ulja: Geranij, Ilang-ilang, Sandal, Cedar atlas, Mandarina, Naranča, Jela, Limun, Klinčić, Timijan, Čempres.SONORA

(Blend za petu ili grlenu čakru)


Teško se izražavate u važnim trenucima, dok inače lako brbljate? Često se ne znate jasno izraziti? Kašljucate ili patite od grlobolja? Ne znate prepoznati svoj glavni talent ili ga se ne usudite izražavati? Učestalo vas boli vrat i otežani su vam pokreti?

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend sonora i pozabavite se petom čakrom!

Bogati blend ugodnog mirisa namijenjen je petoj ili grlenoj čakri. Njena je uloga opskrbiti energijom grlo, jednjak, glasnice, usta, desni, ruke i cervikalne kralješke. Omogućuje lako i jasno izražavanje osobne istine. Odgovorna je za uredan rad štitnjače.

Sastav: Eterična ulja: Limunska trava, Jela, Origano, Pačuli, Lovor, Eukaliptus, Vetiver.SANDHI

(Blend za šestu čakru ili treće oko)


Osjećate li da vam je mašta siromašna, imate li poteškoće pri sagledavanju i/li ostvarivanju svoje budućnosti? Imate li manjak samopouzdanja? Osjećate se neadekvatno? 

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend sandhi i pozabavite se šestom čakrom!

Bogati blend ugodnog mirisa. Djeluje na šestu čakru lociranu u unutrašnjosti glave, otprilike u njenom centru. Znanstvenici kažu da je ono što se naziva trećim okom građeno od sličnih tkiva kao i oči kojima vidimo. Tu je centar našeg unutarnjeg vida, koji dolazi do izražaja kod vizualnog doživljavanja prošlosti, budućnosti ili kod svjesnog kreiranja vizije. SANDHI pomaže snazi vizije i otvara naše unutarnje oko. Energija šeste čakre utječe na našu apstraktnu inteligenciju, na oči i na uši, te na sinuse. Opskrbljuje mozak energijom, utječe na lakoću učenja i cjelokupno zdravlje mozga. Podržava žlijezdu epifizu.

Sastav: Eterična ulja: Eukaliptus, Ružmarin, Naranča, Đumbir, Mažuran, Komorač.SAMSARA

(Blend za sedmu ili krunsku čakru)


Znate da ste inteligentni, ali jednostavno vam nekada ne ide od ruke poslagivati misli? Ne snalazite se u odnosu prema crkvi i Bogu? Zbunjeni ste ili ljuti? Ponekad ne znate uskladiti duhovnost i relanost? Skloni ste depresiji?

ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, odaberite blend samsara i pozabavite se sedmom čakrom!

Bogati blend opojnog mirisa namijenjen sedmoj čakri, lociranoj na tjemenu, na mjestu gdje je nekada bila fontanela, meki dio lubanje kod djeteta, koji tek kasnije okošta. Njena je energija odgovorna za razvoj naše duhovnosti i usklađenja s materijalnim svijetom. Određuje naš odnos s „kreatorom“ ili višom silom. Omogućuje nam da razumijemo našu životnu ulogu i smisao. Povezana je s hipofizom.

Sastav: Eterična ulja: Sandal, Geranij, Ilang-ilang, Cedar atlas, Jasmin.ASCENSIA BODHI

(Blend za osmu čakru ili Zvijezdu duše)


Poznajete li trenutke kad vam je sve jasno i sve u redu? Tada je vaša osma čakra ili Zvijezda duše otvorena i spaja vas s univerzalnom istinom u odsustvu dualnosti. Neki ju nazivaju „svjetlosnim tijelom“. Ta su stanja poznata u svim drevnim kulturama. Svi ih ponekad doživimo, kratko ali upečatljivo. No dugotrajno stanje takve ravnoteže i mira dostupno je rijetkima.

Sastav: Eterična ulja: Muškatni oraščić, Borovica, Tamjan, Mažuran, Klinčić, Kadulja, Ruža.


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.