True

Afrodizijak


Želja za spolnim odnosom temelji se na složenoj interakciji mnogih faktora, poput fizičkog i emocionalnog blagostanja, iskustava, uvjerenja, životnog stila i stanja trenutne veze. Postojanje problema u bilo kojem od tih područja može se negativno odraziti na seksualni život.

Slabljenje libida javlja se i kao posljedica niza fizičkih uzroka, poput trudnoće i dojenja, hormonske neravnoteže, kroničnih bolesti, uzimanja određenih lijekova, životnih navika. Sve je češći uzrok smanjene seksualne želje i stres.


Kod većine ljudi s vremena na vrijeme se događa smanjenje seksualne želje, a želite li ‘ispraviti’ ovu situaciju, ne trebate odmah očajavati i/li posezati za štetnim kemijskim sredstvima. Slab libido signalizira kako je možda potrebno uvesti male promjene u načinu života i prehrane, a pritom možete iskoristiti i prirodnu podršku – eterična ulja.

Eterična ulja imaju dugu tradiciju upotrebe kao afrodizijaci. Ističu se eterična ulja ruže, jasmina, ilang-ilanga, crnog papra i pačulija, korištena u pomadama, parfemima, kao ambijentalni mirisi. Popisu dodajemo i Aromara blendove 1001 NOĆ i JASMIN U NARANČI. Ovim je eteričnim uljima i blendovima zajedničko izrazito stimulirajuće i antistresno djelovanje, a isto tako pružaju prirodnu podršku pri održavanju hormonske ravnoteže koja je jedan od važnih preduvjeta za zdrave seksualne nagone. Gledana kroz prizmu energetske aromaterapije, ova eterična ulja potiču emocionalnu otvorenost, nježnost i  toplinu.

Eterična ulja koristite kao ambijentalne mirise – u aroma svjetiljci ili difuzeru, za postizanje ugodne, opuštajuće atmosfere. Također ih možete udisati (nakapajte na maramicu i duboko udišite nekoliko puta dnevno) ili koristiti prilikom masaže. U tom slučaju bitno je eterična ulja pomiješati sa baznim uljima (do 5 kapi eteričnog ulja na 10 ml baznog ulja). 

Za senzualnu masažu odaberite njegujuće ulje AEP PASSION - kombinacija revitalizirajućih i romantičnih eteričnih ulja unijet će strast u vašu vezu!


Proizvodi: AEP PASSION, 1001 NOĆ, JASMIN U NARANČI

Eterična ulja: Ilang-ilang, Jasmin, Pačuli, Crni papar, Ruža


<<< Natrag na popis indikacija

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.