True

Afrodizijak


Želja za spolnim odnosom temelji se na složenoj interakciji mnogih faktora, poput fizičkog i emocionalnog blagostanja, iskustava, uvjerenja, životnog stila i stanja trenutne veze. Postojanje problema u bilo kojem od tih područja može se negativno odraziti na seksualni život.

Slabljenje libida javlja se i kao posljedica niza fizičkih uzroka, poput trudnoće i dojenja, hormonske neravnoteže, kroničnih bolesti, uzimanja određenih lijekova, životnih navika. Sve je češći uzrok smanjene seksualne želje i stres.


Kod većine ljudi s vremena na vrijeme se događa smanjenje seksualne želje, a želite li ‘ispraviti’ ovu situaciju, ne trebate odmah očajavati i/li posezati za štetnim kemijskim sredstvima. Slab libido signalizira kako je možda potrebno uvesti male promjene u načinu života i prehrane, a pritom možete iskoristiti i prirodnu podršku – eterična ulja.

Eterična ulja imaju dugu tradiciju upotrebe kao afrodizijaci. Ističu se eterična ulja ruže, jasmina, ilang ilanga, crnog papra i pačulija, korištena u pomadama, parfemima, kao ambijentalni mirisi. Popisu dodajemo i Aromara blendove 1001 NOĆ i JASMIN U NARANČI. Ovim je eteričnim uljima i blendovima zajedničko izrazito stimulirajuće i antistresno djelovanje, a isto tako pomažu održavanju hormonske ravnoteže koja je jedan od važnih preduvjeta za zdrave seksualne nagone. Gledana kroz prizmu energetske aromaterapije, ova eterična ulja potiču emocionalnu otvorenost, nježnost i  toplinu.

Eterična ulja koristite kao ambijentalne mirise – u aroma svjetiljci ili difuzeru, za postizanje ugodne, opuštajuće atmosfere. Također ih možete udisati (nakapajte na maramicu i duboko udišite nekoliko puta dnevno) ili koristiti prilikom masaže. U tom slučaju bitno je eterična ulja pomiješati sa baznim uljima (do 5 kapi eteričnog ulja na 10 ml baznog ulja). 

Za senzualnu masažu odaberite njegujuće ulje AEP PASSION - kombinacija revitalizirajućih i romantičnih eteričnih ulja unijet će strast u vašu vezu!


Proizvodi: AEP PASSION1001 NOĆJASMIN U NARANČI

Eterična ulja: Ilang-ilangJasminNeroliPapar crniRuža

<<< Natrag na popis indikacija

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.