KAMPIRANJE

Volite li kampiranje, piknike i boravak u prirodi...ali ne i sve one nezgodne stvari koje dolaze u paketu s avanturama u prirodi? Vani često nemamo mogućnosti adekvatno oprati ruke i pribor, izjedaju nas komarci, vrebaju krpelji i mravi. Komercijalna sredstva za čišćenje i zaštitu od nametnika štetna su za kožu, a o okolišu da i ne govorimo. Zato odaberite prirodne, učinkovite i neškodljive opcije: sprejeve ELIXIR ST. ROCHA i INSECTOFF.

Sprej ELIXIR ST. ROCHA koristite za prirodnu svježinu i čistoću kuhinjskog pribora, drvenih dasaka, prostora u kojem boravite, a možete ga koristiti i kao body mist za svježinu na kampiranju. INSECTOFF pruža 100% prirodnu, učinkovitu zaštitu od komaraca, krpelja, uši, stjenica i drugih nametnika, a pritom je neškodljiv za okoliš.

Sve proizvode potrebne izletnicima, planinarima, zaljubljenicima u prirodu objedinjuje KOMPLET ZA HODOČASNIKE, PLANINARE I LUTALICE – a kupnjom kompleta štedite u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda!

Proizvodi: sprej ELIXIR ST. ROCHA, sprej INSECTOFF, BUEN CAMINOKomplet za hodočasnike

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA

Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.