True

Politika privatnosti


Uvod

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), koja je stupila na snagu u svibnju 2018., Aromara d.o.o. iz Harmice, Ivana Perkovca 19 (dalje: Tvrtka), kao voditelj obrade osobnih podataka korisnika svojih usluga i kupaca, pruža vam sljedeće informacije o obradi, zaštiti i korištenju vaših osobnih podataka, u obliku Politike privatnosti.

Ova Politika privatnosti primjenjuje se na sve usluge koje nudi Tvrtka, a njen je cilj upoznati korisnike ili kupce s njihovim pravima i s postupcima obrade osobnih podataka. Kao korisnici ili kupci možete se u svakom trenu obratiti Tvrtki sa zahtjevom za izmjenu ili dopunu, odnosno ažuriranje podataka koji se odnose na vas, kao i sa zahtjevom za očitovanje o tome u koje svrhe želite ili ne želite da se vaši podatci obrađuju.


Osobni podatci koje prikuplja Tvrtka

Osobnim podatcima smatraju se svi podatci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi.

Osobni podatci koje prikupljamo putem web stranice www.aromara.hr su


1. Prilikom  narudžbe

Vaše ime i prezime, adresa, broj mobitela.

2.  Newsletter pretplata

Vaše ime i prezime, te vaša e-mail adresa.


Tvrtka vaše osobne podatke obrađuje u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679.

Vaši osobni podatci su povjerljivi i neće biti ustupani, objavljeni niti otkriveni trećim osobama.

Podatci se obrađuju isključivo u svrhu u koju su dani, na temelju vaše privole koju možete u svakom trenutku povući pisanim putem ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu marketing@aromara.com.

Vaši osobni podatci bit će pohranjeni u našoj evidenciji sve do eventualnog povlačenja privole, kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.


Imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti od Tvrtke i ostvarenje vaših sljedećih prava:

  • Pravo na pristup vlastitim osobnim podatcima;

  • Pravo na ispravak vlastitih osobnih podataka;

  • Pravo na brisanje vlastitih osobnih podataka;

  • Pravo na ograničenje obrade;

  • Pravo na prenosivost;

  • Pravo na prigovor na obradu.

Imate i pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka).

Voditelj obrade: Aromara d.o.o. iz Harmice, Ivana Šenkovca 19, e-mail: marketing@aromara.com.


Korištenje osobnih podataka


1.  Prilikom narudžbe

Vaše osobne podatke dane u svrhu izvršenja narudžbe putem webshopa www.aromara.hr koristimo prilikom obrade i realizacije narudžbe, te kod obrade plaćanja. Vaše osobne podatke (ime, prezime, adresu, broj mobitela) dijelimo s dostavnom službom DPD u svrhu izvršavanja dostave naručenih proizvoda. Vaši osobni podatci zaštićeni su te se neće upotrebljavati ni za što osim za izvršavanje dostave paketa.

Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetom, kao i ostalim uvjetima kupnje, molimo vas da ne koristite Aromara webshop.


Plaćanje karticama

Aromara d.o.o. za online plaćanja koristi WSPay. 

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.


Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime

E-mail

Telefon

Adresa

Mjesto

Poštanski broj

Država

Vrsta kartice

Broj kartice

Vrijeme trajanja kartice

CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.


WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.


PayPal

Korištenjem usluge PayPal-a prihvaćate njihove uvjete o zaštiti i obradi podataka (https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full). Prilikom plaćanja PayPal-om na webshopu Tvrtke, Tvrtka obrađuje isključivo one vaše podatke potrebne za realiziranje i dostavu narudžbe: ime, prezime, adresu i broj mobitela.


2.  Newsletter pretplata

Predbilježbom na newsletter Tvrtke dajete nam dopuštenje da vas kontaktiramo isključivo putem elektronske pošte u marketinške svrhe. Sadržaj newslettera uključuje:

  • Obavijesti o novim proizvodima ili trenutnim akcijama Tvrtke;

  • Obavijesti o događanjima u organizaciji Tvrtke;

  • Edukativne sadržaje vezane uz proizvode i/li polje djelatnosti Tvrtke.

Privolu koju ste dali možete u svakom trenutku opozvati slanjem zahtjeva na e-mail adresu marketing@aromara.com.

Također možete opozvati privolu putem automatizirane forme pri dnu svakog newslettera Tvrtke.


Izmjena, brisanje, uvid u osobne podatke

Izradom i ponovnim ulaskom u korisnički račun na webshopu Tvrtke u svakom trenutku možete promijeniti vlastite osobne podatke (ime, prezime, adresa računa, adresa za dostavu, broj mobitela). Ukoliko želite da izbrišemo sve podatke koje o vama imamo, molimo vas da nam se javite pismenim putem na e-mail adresu marketing@aromara.com. Ukoliko želite uvid u vaše osobne podatke kojima raspolaže Tvrtka, molimo vas da nam se javite pismenim putem na marketing@aromara.com.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.