True

Bolesti dišnog sustava


Koja eterična ulja odabrati kod začepljenog nosa, nadraženog grla, glavobolje od ispuhivanja nosa i prehlade...?

Važnost dišnog sustava ne moramo naglašavati, a svi smo vrlo dobro upoznati s mukama koje uzrokuju začepljenost, kašalj, bronhitis, upale grla i sinusa, a koje se odražavaju i na ostatak organizma i dodatno narušavaju zdravlje.

Aromaterapija daje vrlo dobre rezultate pri olakšavanju nelagode koju uzrokuju tegobe dišnog sustava, a pritom snaži imunitet i doprinosi cjelokupnom zdravlju.

Najbolji način primjene je inhalacija – bilo izravna, udisanjem eteričnog ulja iz bočice ili sa maramice, ili pak neizravna, putem difuzera koji u prostor raspršuje eterična ulja, a istovremeno pročišćuje zrak. Eterična ulja i blendove možete koristiti i u kompresi. Prilikom upotrebe eteričnih ulja i blendova pratite upute za upotrebu dostupne na stranicama pojedinih eteričnih ulja.


Eterična ulja za dišne puteve

Na raspolaganju vam je širok izbor eteričnih ulja koja su djelotvorna i koja otežavaju djelovanje virusa i bakterija, te pomažu razrjeđivanju sluzi i njenom izbacivanju.

Tradicionalno se preporučaju i koriste osvježavajuća eterična ulja oštrog mirisa: eukaliptus, paprena metvica, ružmarin. Ova eterična ulja izvrstan su odabir ukoliko želite nos učiniti prohodnijim, a pritom ublažiti i napetost u glavi koja se javlja kao posljedica čestog ispuhivanja nosa.


Eterično ulje bora u aromaterapiji se preporuča kod kašlja, a koriste ga i astmatičari.

Eterično ulje lavande također doprinosi prohodnosti dišnog sustava, djeluje umirujuće i prikladno je za upotrebu kod djece. Kod beba i manje djece koristite eterično ulje ravensare ilieterično ulje Eukaliptus Radiata.

Blend AROMASIN spaja najmoćnija eterična ulja za oporavljanje funkcije dišnog sustava. Među Aromara korisnicima popularan je kod prehlada i začepljenosti, ali i kao aromatična podrška u situacijama kad nam je potrebna mentalna oštrina i prisutnost.

Slično osvježavajuće djelovanje ima i blend ZIMSKO JUTRO.


Za narušeni imunološki sustav koristite dodatak prehrani CRNI KIM PLUS, koji regulira funkciju imunološkog sustava, doprinosi bržem nestanku infekcija i bolesti, i doprinosi cjelokupnom zdravlju.


Proizvodi: CRNI KIM PLUS, AROMASIN, ZIMSKO JUTRO, HOME SET, START SET, HELP SET

Eterična ulja: Lavanda, Ravensara, Paprena metvica, Ružmarin, EukaliptusEukaliptus radiata

Lavandin, Anis zvjezdasti, Bergamot, Bor, Bosiljak, Cedar atlas, Čempres, Eukaliptus limunski, Jela, Kadulja, Komorač, Limun, Lovor, Matičnjak, Mažuran, Mira, Mirta, Origano, Ružino drvo, Smilje, Tamjan, Timijan, Sandal

Bazna ulja: Crni kim


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.