True

Ispadanje kose

Pojačano opadanje kose javlja se zbog različitih faktora. Može biti genetsko ili se javiti uslijed niza zdravstvenih tegoba (bolesti štitnjače, hormonska neravnoteža, određene vrste terapije...). Čak i promjene godišnjih doba mogu utjecati na zdravlje kose i uzrokovati pojačano ispadanje. Dulje i intenzivnije izlaganje stresnim situacijama također može imati posljedice na zdravlje kose. 

Kod odabira tretmana bitno je prvo isključiti čim više mogućih uzroka, a zatim i odabrati tretman koji je dugoročno održiv i bez posljedica za ostatak organizma. 

Određena bazna i eterična ulja već se stoljećima koriste za tretiranje gubitka kose i njegu kose, a intuitivnu tradicionalnu upotrebu u novije vrijeme potvrđuju i znanstvena istraživanja.Bazna ulja čuvena su po dubinskoj hidrataciji koju pružaju vlasištu i kosi, poboljšavajući pritom kvalitetu i elastičnost vlasi. Možete ih koristiti sama, kao hranjive maske za vlasište. Nanosite ih nježnim kružnim pokretima, izvodeći pritom blagu masažu vlasišta koja djeluje stimulirajuće i pospješuje cirkulaciju. Najčešće se koriste bazna ulja avokada, pšeničnih klica, argana.

Baznim uljima možete dodati i eterična ulja. Aromaterapeuti rado preporučaju eterična ulja ružmarina, atlaskog cedra, ilang-ilanga i geranija, koja podržavaju zdravlje vlasišta i kose.

Ukoliko biste voljeli koristiti gotovi proizvod za njegu kose sklone ispadanju, isprobajte AUTUMN LEAVES, uljnu masku za kosu koja kombinira moćna eterična i bazna ulja.

 

Proizvodi: AUTUMN LEAVES, AEP PASSION

Eterična ulja: Ružmarin, Geranij, Cedar atlas, Ilang-ilang

Bazna ulja: Avokado, Argan, Pšenične klice

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.