Kako kupovati

Aromara webshop


Prije nego započnete proces kupovine molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete kupnje kao i uvjete korištenja stranice.
Za kupovinu u Aromara Web Shopu ne morate se registrirati ali preporučamo da to napravite jer ćete kao registrirani kupac na izbor imati daleko veći broj proizvoda, promocija i pogodnosti.
Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu, jer je e-mail glavni komunikacijski kanal između Vas i Shopa: putem e-maila Vas obavještavamo o (ne)raspoloživosti pojedinih artikala iz narudžbe, na e-mail šaljemo ponude sa podacima za plaćanje, obavještavamo Vas o statusu narudžbe, dogovaramo vrijeme dostave itd. Molimo Vas da pazite da je e-mail adresa s kojom ste se registrirali uvijek dostupna, da sandučić nije pun i da je u stanju primiti naše obavijesti.
U slučaju da imate uključene SPAM zaštite na Vašem e-mailu, molimo Vas da mail adresu prodaja@aromara.com  stavite u Vaš adresar, kako se naši mailovi ne bi automatski obrisali ili završili u SPAM folderu. Ne odgovaramo za nesporazume nastale nemogućnošću primanja naših e-mailova.


Za sva pitanja koja Vi imate, molimo da nam se obratite na e-mail:  prodaja@aromara.com.


UPUTE:
 1. Odaberite proizvode po vašoj želji,
2. Dodajte ih u košaricu
3. Kliknite na ”KOŠARICA” u gornjem izborniku odakle ćete moći pregledati izabrane artikle
4. Ako ste završili kupovinu u rubrici ”KOŠARICA” kliknite ispod navedenih artikala na opciju  ”Nastavi do naplate”.
5. Ispunite podatke o dostavi i vaše podatke.
6. U slučaju da je dostavna adresa drugačija od one koju ste naveli onda Vas molimo da poništite kvačicu na opciji ”Dostaviti na naplatnu adresu? ” u desnom uglu formulara na ekranu.
7. U dnu ekrana ćete naći sljedeće opcije:
Plaćanje virmanom/općom uplatnicom/internet bankarstvom odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu. Pričekajte ponudu s podacima za uplatu.
Plaćanje pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.


Adresa isporuke

Molimo da za adresu isporuke navedete onu na kojoj netko može preuzeti pošiljku radnim danom do 16:00. To može biti Vaša adresa na poslu (u tom slučaju u rubriku ”Bilješke narudžbe” unesite naziv tvrtke u kojoj radite), adresa susjeda i sl. Iznimno je bitno da u obrascu narudžbe ostavite kontakt broj na koji Vas se može dobiti!
Ukoliko niste navikli kupovati online, Vašu narudžbu možete poslati na fax br: 01/3707178 ili na e-mail prodaja@aromara.com. Narudžba mora sadržavati ime i prezime primatelja/ uplatitelja, adresu za isporuku, broj telefona, broj faxa, e-mail adresu, odabrani način isporuke (kurirska služba), odabrani način plaćanja (unaprijed ili pouzećem); svi naručeni artikli moraju biti označeni točnom šifrom, nazivom i pakiranjem, količinom i cijenom. Narudžbe bez svih traženih podataka smatrati ćemo nevažećima. Za narudžbe poslane faksom vrijede isti uvjeti kupnje kao i za narudžbe poslane putem shop aplikacije.
Narudžbu možete izvršiti i pozivom na broj 01/3704005 radnim danom od 08:00-16:00.