True

Kako kupovati


Aromara webshop


Prije nego započnete proces kupovine molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete kupnje kao i uvjete korištenja stranice.
Za kupovinu u Aromara Web Shopu ne morate se registrirati ali preporučamo da to napravite jer ćete kao registrirani kupac na izbor imati daleko veći broj proizvoda, promocija i pogodnosti.
Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu, jer je e-mail glavni komunikacijski kanal između Vas i Shopa: putem e-maila Vas obavještavamo o (ne)raspoloživosti pojedinih artikala iz narudžbe, na e-mail šaljemo ponude sa podacima za plaćanje, obavještavamo Vas o statusu narudžbe, dogovaramo vrijeme dostave itd. Molimo Vas da pazite da je e-mail adresa s kojom ste se registrirali uvijek dostupna, da sandučić nije pun i da je u stanju primiti naše obavijesti.
U slučaju da imate uključene SPAM zaštite na Vašem e-mailu, molimo Vas da mail adresu prodaja@aromara.com  stavite u Vaš adresar, kako se naši mailovi ne bi automatski obrisali ili završili u SPAM folderu. Ne odgovaramo za nesporazume nastale nemogućnošću primanja naših e-mailova.


Za sva pitanja koja imate, molimo da nam se obratite na e-mail:  prodaja@aromara.com.


UPUTE:
 1. Odaberite proizvode po vašoj želji,
2. Dodajte ih u košaricu
3. Kliknite na ”KOŠARICA” u gornjem izborniku odakle ćete moći pregledati izabrane artikle
4. Ako ste završili kupovinu u rubrici ”KOŠARICA” kliknite ispod navedenih artikala na opciju  ”Nastavi do naplate”.
5. Ispunite podatke o dostavi i vaše podatke.
6. U slučaju da je dostavna adresa drugačija od one koju ste naveli onda Vas molimo da poništite kvačicu na opciji ”Dostaviti na naplatnu adresu? ” u desnom uglu formulara na ekranu.
7. U dnu ekrana ćete naći sljedeće opcije plaćanja:


Plaćanje općom uplatnicom/internet bankarstvom odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu. Pričekajte ponudu s podacima za uplatu.
Plaćanje pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.

Plaćanje kreditnim karticama.

Plaćanje putem sustava PayPal.

Plaćanje putem aplikacije KEKS Pay.

Plaćanje putem aplikacije AirCash.

Plaćanje kriptovalutama (putem aplikacije PayCek).


Plaćanje kreditnim karticama

Aromara d.o.o. za online plaćanja koristi WSPay.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


Obročno plaćanje

Moguće je plaćanje na rate:

- karticama ERSTE banke - obročno plaćanje za iznose od minimalno 26,54 €;

- karticama Zagrebačke banke (MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Go!, MasterCard Premium, Visa Business).


Adresa isporuke

Molimo da za adresu isporuke navedete onu na kojoj netko može preuzeti pošiljku radnim danom do 16:00. To može biti Vaša adresa na poslu (u tom slučaju u rubriku ”Bilješke narudžbe” unesite naziv tvrtke u kojoj radite), adresa susjeda i sl. Iznimno je bitno da u obrascu narudžbe ostavite kontakt broj na koji Vas se može dobiti!Kupnja putem e-maila / telefona:

Ukoliko niste navikli kupovati online, narudžbu možete poslati na e-mail prodaja@aromara.com. Narudžba mora sadržavati ime i prezime primatelja/ uplatitelja, adresu za isporuku, broj telefona, e-mail adresu, odabrani način plaćanja (internet bankarstvom ili pouzećem). svi naručeni artikli moraju biti označeni točnom šifrom, nazivom i pakiranjem, količinom i cijenom. Narudžbe bez svih traženih podataka smatrati ćemo nevažećima.

Narudžbu možete izvršiti i pozivom na broj 01/3704005 radnim danom od 07:00-15:00.


Za narudžbe izvršene putem e-maila i telefona naplaćuju se troškovi dostave: 5 € za narudžbe u iznosu do 40 €. Za iznose narudžbi iznad 40 € troškovi dostave se ne naplaćuju.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.