True

Mirisni dom


Uz upotrebu za zdravlje i ljepotu, eterična ulja su vrijedan dodatak svakom kućanstvu. Najpopularniji, a ujedno i najjednostavniji način primjene je u difuzeru ili aroma svjetiljci. Eterična ulja i blendovi pročišćuju zrak, a pritom snaže imunološki sustav. Prilikom odabira eteričnog ulja ili blenda za difuzer vodite se vlastitim ukusom i učinkom koji želite postići – želite li osvježenje, opuštanje ili razbuđivanje?

Eterična ulja i blendove možete dodati i sredstvima za čišćenje, ili ih koristiti prilikom izrade prirodnih sredstava za čišćenje.


Izrazito je vrijedan i sprej ELIXIR ST. ROCHA, kombinacija 14 najmoćnijih eteričnih ulja s antimikrobnim i antiseptičnim djelovanjem. Koristite sprej za čistoću i svježinu prostora, kuhinjskih i kupaonskih površina, kuhinjskog pribora, igračaka, školskog pribora…mogućnosti su beskrajne!

Za zaštitu od nametnika koristite INVIZZ, kombinaciju 9 eteričnih ulja s tradicionalnom upotrebom protiv komaraca, moljaca, uši, stjenica, buha…poprskajte posteljinu, unutrašnjost ormara ili automobila, površine u domu, prostoriju.

Proizvodi: sprej ELIXIR ST. ROCHA, blend ELIXIR ST. ROCHA, SYNERGY, sprej WINTER, blend WINTER, sprej INVIZZ, blend INVIZZ, PURE ESSENCE, HELP, HOME

Eterična ulja: Čajevac, Grejp, Jela, Lavanda, Limeta, Limun, Limunska trava, Zimzelen

Difuzeri: BLISS, SPA


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.