KUĆANSTVO

Uz upotrebu za zdravlje i ljepotu, eterična ulja su vrijedan dodatak svakom kućanstvu. Najpopularniji, a ujedno i najjednostavniji način primjene je u difuzeru ili aroma svjetiljci. Eterična ulja i blendovi pročišćuju zrak, a pritom snaže imunološki sustav. Prilikom odabira eteričnog ulja ili blenda za difuzer vodite se vlastitim ukusom i učinkom koji želite postići – želite li osvježenje, opuštanje ili razbuđivanje?

Eterična ulja i blendove možete dodati i sredstvima za čišćenje, ili ih koristiti prilikom izrade prirodnih sredstava za čišćenje.

Izrazito je vrijedan i sprej ELIXIR ST. ROCHA, kombinacija 14 najmoćnijih eteričnih ulja s antimikrobnim i antiseptičnim djelovanjem. Koristite sprej za čistoću i svježinu prostora, kuhinjskih i kupaonskih površina, kuhinjskog pribora, igračaka, školskog pribora…mogućnosti su beskrajne!

Za zaštitu od nametnika koristite INSECTOFF, kombinaciju 9 eteričnih ulja s tradicionalnom upotrebom protiv komaraca, moljaca, uši, stjenica, buha…poprskajte posteljinu, unutrašnjost ormara ili automobila, površine u domu, prostoriju.