True

Plaćanje / Međunarodna dostava


Uvjeti plaćanja i međunarodne dostave

Cijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, s uključenim pdv-om. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje.


Naručivanje

Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem stranice aromara.hr a  Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može navedene u narudžbi a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe a već je izvršio uplatu, Prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun.

Narudžba se smatra zaprimljenom  u trenutku kada Kupac elektroničkim putem završi narudžbu i na ekranu mu se ispiše broj narudžbe kao i obavijest o uspješno zaprimljenoj narudžbi.


Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.


Isporuka dostavnom službom i troškovi

Dostava za Republiku Hrvatsku je besplatna.

Naručene artikle šaljemo DPD službom kao paket u roku od 5 radnih dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Iznimno je moguće i korištenje druge dostavne službe ukoliko su pakiranje ili veličina narudžbe specifični.


Plaćanje

Odabrane artikle možete platiti:

a) uplatom na naš žiro račun

b) pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe – robu plaćate gotovinom dostavljaču)

c) kreditnom karticom.


OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu. Pričekajte ponudu sa podacima za uplatu.


OPCIJA plaćanja pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.


Plaćanje kreditnom karticom

Jedna od sljedećih kreditnih kartica: MasterCard ®, Maestro ®, Visa ®, Diners ® i Discover ® pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije teretimo Vašu karticu u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.
Konverzija

Kod plaćanja stranom valutom (EUR), obračun se vrši konverzijom iz cijena u hrvatskim kunama po srednjem tečaju HNB u trenutku narudžbe.


Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od treutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!   


MEĐUNARODNA DOSTAVA 

Vrijeme isporuke van granica Republike Hrvatske

Međunarodna dostava obavlja se kurirskom službom. Proizvode šaljemo  u roku tri radna dana od Vaše uplate osim u slučajevima kad nemamo dovoljnu količinu za trenutnu isporuku a rok dostave za Europu obično iznosi do pet radnih dana (D+ 5) od Vaše uplate a za ostatak svijeta do deset radnih dana (D+ 10) od Vaše uplate. Rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.


ZEMLJA/IZNOS

Molimo Vas da nam se obratite na prodaja@aromara.com.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.