True

Plaćanje / Međunarodna dostava


Uvjeti plaćanja i međunarodne dostave

Cijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, s uključenim pdv-om. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje.


Naručivanje

Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem stranice aromara.hr a  Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može navedene u narudžbi a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe a već je izvršio uplatu, Prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun.

Narudžba se smatra zaprimljenom  u trenutku kada Kupac elektroničkim putem završi narudžbu i na ekranu mu se ispiše broj narudžbe kao i obavijest o uspješno zaprimljenoj narudžbi.


Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.


Isporuka dostavnom službom i troškovi

Dostava za Republiku Hrvatsku je besplatna.

Naručene artikle šaljemo DPD službom kao paket u roku od 5 radnih dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Iznimno je moguće i korištenje druge dostavne službe ukoliko su pakiranje ili veličina narudžbe specifični.


Plaćanje

Odabrane artikle možete platiti:

a) internet bankarstvom / općom uplatnicom;

b) pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe – robu plaćate gotovinom dostavljaču);

c) kreditnom karticom;

d) putem PayPala;

e) putem aplikacije KEKS Pay;

f) putem aplikacije AirCash;

g) putem aplikacije PayCek (plaćanje kriptovalutama). 


OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu. Pričekajte ponudu sa podacima za uplatu.


OPCIJA plaćanja pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.


Plaćanje kreditnom karticom

Jedna od sljedećih kreditnih kartica: MasterCard ®, Maestro ®, Visa ®, Diners ® i Discover ® pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije teretimo Vašu karticu u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.
Konverzija

Kod plaćanja stranom valutom (EUR), obračun se vrši konverzijom iz cijena u hrvatskim kunama po srednjem tečaju HNB u trenutku narudžbe.


   


MEĐUNARODNA DOSTAVA 

Vrijeme isporuke van granica Republike Hrvatske

Međunarodna dostava obavlja se kurirskom službom. Proizvode šaljemo  u roku tri radna dana od Vaše uplate osim u slučajevima kad nemamo dovoljnu količinu za trenutnu isporuku a rok dostave za Europu obično iznosi do pet radnih dana (D+ 5) od Vaše uplate a za ostatak svijeta do deset radnih dana (D+ 10) od Vaše uplate. Rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.


ZEMLJA/IZNOS

Molimo Vas da nam se obratite na prodaja@aromara.com.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.