KOMARCI

Uz to što su naporni, komarci prenose i niz bolesti pa je zaštita od njihovih uboda vrlo važna, a najprirodniju učinkovitu zaštitu pružaju eterična ulja i proizvodi na bazi eteričnih ulja.

Sprej INSECTOFF je 100% prirodna mješavina 9 eteričnih ulja repelentnog djelovanja. Ovaj sprej već je godinama miljenik korisnika; ima širok spektar primjene, djelotvoran je protiv komaraca, krpelja, moljaca, uši…a uz sve to je i 100% prirodan.

INSECTOFF je dostupan i u koncentriranom obliku, kao blend INSECTOFF. Pouzdano je sredstvo za ublažavanje iritacija nastalih ubodima, a uz zaštitu prostora u kojem ga koristite, pruža i svjež, ugodan miris.

Eterična ulja prisutna u spreju i blendu INSECTOFF već se stoljećima koriste za zaštitu od komaraca i drugih nametnika, a suvremena znanost potvrđuje kako se radi o učinkovitoj i opravdanoj upotrebi!

Rezultati jedne studije pokazali su kako najbolje djelovanje protiv komaraca daju eterična ulja pačulija, klinčića, citronele i limunske trave.

Proizvodi: sprej INSECTOFF, blend INSECTOFF

Eterična ulja: CitronelaLimunska travaBosiljakEukaliptusGeranijLovorPačuliPaprena metvicaVetiver

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA

Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.