True

Bore i zrela koža


Prvi znakovi starenja najčešće su vidljivi na koži lica i vrata, koja kod žena počinje biološki starjeti između 25. i 30. godine života. Promjene poput gubitka elastičnosti i vlažnosti dovode do prvih bora, suhoće, hiperpigmentacije, te stanjivanje kože uzrokovano gubitkom kolagena mnogim ženama zadaju glavobolje. Dok je svakako zdravije prihvatiti starenje kao neizbježni proces koji se događa svima, ipak ne možemo odoljeti pokušajima da barem malo usporimo vrijeme.

 

U tome nam može pomoći i aromaterapija. Odabirom eteričnih i baznih ulja možemo vratiti elastičnost kože, poboljšati njen tonus, dubinski hidratizirati i ublažiti bore.

Luksuzni serumi za lice i vrat GOLDEN FLOWER ROSE i GOLDEN FLOWER JASMINE formulirani su za njegu zrele kože. Obogaćeni dragocjenim uljima (ruža / jasmin), ovi serumi lagano zatežu kožu i smanjuju vidljivost bora. Dubinski hidratiziraju i doprinose zdravom sjaju kože!


U aromaterapijskim pripravcima za njegu zrele kože lica koriste se eterična ulja sjemenki mrkve, naranče, ruže, nerolija, smilja, mire i tamjana.


Eterično ulje tamjana hidratizira i njeguje zrelu, suhu i osjetljivu kožu. Kao i eterična ulja mire i  lavande, djeluje regenerativno – ubrzava obnavljanje stanica kože, čime doprinosi smanjenju vidljivosti i pojave bora. Po regenerativnom su djelovanju poznata i eterična ulja sjemenki mrkve i posebno, čudesnog smilja.


Eterično ulje nerolija djeluje regenerativno – potiče obnavljanje stanica kože i poboljšava njihovu elastičnost, čineći kožu čvrstom i glatkom. Zbog ovih je svojstava neizostavan sastojak u anti-aging kozmetici, kao i u preparatima za njegu ožiljaka, strija i popucalih kapilara. Uz to ima provjereno antistresno djelovanje, što svakako pomaže usporavanju procesa starenja kože.


Bazno ulje divlje ruže izvrstan je temelj aromaterapijskih pripravaka za njegu zrele kože. Ovo je ulje lagano, a istovremeno vrlo hidratantno. Ublažava mrljice, ožiljke, tzv. staračke pjege. Potiče obnavljanje oštećenih stanica kože i produljuje svjež i zdrav izgled kože. Pripada uljima koja su obavezni sastojak luksuzne regenerativne kozmetike.


U pripravak dodajte i bazno ulje lješnjaka, koje lagano zateže kožu i poboljšava njen tonus, a pritom je dovoljno lagano i brzo se upija te neće opteretiti kožu lica.


Za njegu tijela odaberite njegujuća ulja AEP CELLULESS ili AEP PASSION. Poboljšavaju prokrvljenost kože, doprinose većoj elastičnosti i hidrataciji kože.


Proizvod: GOLDEN FLOWER ROSE, GOLDEN FLOWER JASMINE, AEP CELLULESS, AEP PASSION, RUŽA U GERANIJU, piling AEP MEDITERRANEAN

Eterična ulja: Geranij, Jasmin, Mira, Mrkva sjemenke, Muškatna kadulja, Naranča, Neroli, Ruža, Smilje, Tamjan

Bazna ulja: Divlja ruža sjemenke, Lješnjak, Marelica jezgra

Macerati: Mrkva

Hidrolati: Smilje

Maslaci: Kakao


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.