True

Celulit


Celulit je odraz brojnih faktora, između ostalog i bogatstva upravo specifičnih ženskih hormona, a na vidljivost celulita utječe i njihova neravnoteža. Zato je u sinergijskoj formulaciji koju koristimo za smanjenje celulita neophodna prisutnost eteričnih ulja koja nježno balansiraju i uravnotežuju naš hormonski status i time sprječavaju stvaranje novih slojeva celulita.

Ulje AROMA ESSENCE PROFESSIONAL CELLULESS osmišljeno je imajući na umu sve faktore koji doprinose stvaranju celulita. Ovo je ulje sastavljeno od 100 % prirodnih sastojaka, ne sadrži kemijske komponente i sastojke životinjskog porijekla, a bitno je istaknuti i kako nije testirano na životinjama. Njegov bogati sastav predstavlja sinergiju baznih i eteričnih ulja s dubinskim djelovanjem. 


AEP CELLULESS okuplja bazna i eterična ulja s ciljanim djelovanjem.  Eterična ulja borovice i grejpa potiču detoksikaciju organizma. Pojačavaju izlučivanje toksina, viška tekućine i drugih štetnih tvari. Eterična ulja pačulija, ružmarina, paprene metvice i cimetove kore aktiviraju organizam, djeluju stimulativno na krvotok i bude vaš usnuli organizam. 

Brži protok krvi podrazumijeva bolju opskrbljenost unutarnjih organa hranjivim tvarima. Eterično ulje geranija nježno regulira ženske hormone i dovodi ih u ravnotežu. Time pomaže u eliminiranju celulita, ali i u reguliranju različitih tegoba i smetnji – naročito onih vezanih uz PMS i menopauzu.


Raskošna kombinacija eteričnih ulja upotpunjena je baznim uljima makadamije i lješnjaka, poznatima po prirodnom učinku liftinga. Ova bazna ulja učvršćuju kožu, a pritom je čine baršunasto mekom i ujednačenom. Koža ih lako upija, pa nema zadržavanja masnoće na površini.


Uz AEP CELLULESS preporuča se korištenje pilinga AEP MEDITERRANEAN. Ovaj piling spaja najbolje od Mediterana – eterična ulja lavandina i ružmarina s detoksicirajućim, stimulativnim djelovanjem i ninsku sitnu morsku sol, koja nježno odstranjuje sloj mrtvih stanica s kože. 100 % prirodni sastojci vraćaju živahan sjaj koži i stimuliraju cirkulaciju, potpomažući djelovanje ulja CELLULESS.


Proizvodi: AEP CELLULESS, piling AEP MEDITERRANEAN

Eterična ulja: Borovica, Cimet kora, Čempres, Geranij, Grejp, Naranča, Pačuli, Paprena metvica, Ružmarin, Timijan

Bazna ulja: Lješnjak, Makadamija


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 

 

Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.