True

Glavobolja


Dok glavobolje rijetko predstavljaju životnu opasnost, neugodne su i nelagodne. Pri tretiranju glavobolja obično posežemo za tabletama protiv bolova. Iako učinkovito, ovakvo rješenje nije prikladno za dugotrajnu i čestu upotrebu, a glavobolje možete ublažiti i na prirodan način, bez negativnih nuspojava – korištenjem eteričnih ulja i blendova.

Blend AROMASIN učinkovito ublažava tegobe dišnih puteva, a jednako djeluje i kod glavobolje. Opušta, ublažava osjećaj pritiska i nelagode, osvježava i razbuđuje. Blend koristite za izravnu inhalaciju ili u difuzeru.

Za nježnu masažu sljepoočnica i potiljka koristite ulje za masažu AEP MEDITERRANEAN. Ovo njegujuće ulje kombinira eterična ulja ružmarina i lavandina. Djeluje analgetički – ublažava bolove, smanjuje napetost i opušta.

 

Preporučamo vam i eterična ulja paprene metvice, lavande, lavandina, eukaliptusa, njemačke kamilice!

Eterično ulje paprene metvice sadrži mentol, koji opušta mišiće i djeluje analgetički – ublažava bolove. Eterično ulje paprene metvice pritom djeluje i osvježavajuće i razbuđujuće, a često se koristi i za smanjenje fizičkih simptoma stresa.

Eterično ulje eukaliptusa  djelotvorno ublažava prehlade, upale sinusa, začepljenost i druge tegobe dišnog sustava uz koje se vrlo često javljaju glavobolje. Uz to djeluje i analgetički i osvježavajuće.


Eterično ulje lavande jedno je od najčešće korištenih eteričnih ulja, a ujedno i izvrstan izbor za tretiranje glavobolja. Poznato je po svojem antistresnom i opuštajućem učinku, a brojne studije potvrđuju učinkovitost ovog eteričnog ulja u ublažavanju akutnih glavobolja i migrena. Pritom uspavljuje i opušta – ako vam glavobolja ometa san, ovo je eterično ulje izvrsno rješenje za oba problema. Slično djeluje i eterično ulje njemačke kamilice. Ovo umirujuće eterično ulje opušta napetost u tijelu i mišićima, a koristi se i za ublažavanje nesanice i anksioznosti, stanja koja se često vežu uz glavobolje.


Kod upotrebe eteričnih ulja pridržavajte se uputa i načina upotrebe dostupnih na stranicama pojedinačnih eteričnih ulja!


Proizvodi: AEP MEDITERRANEAN, AROMASIN, HELP

Eterična ulja: Eukaliptus, Kamilica njemačka, Lavanda, Paprena metvica, Lavandin, Bor, Matičnjak, Papar crni


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.