True

Hemoroidi


Problemi s hemoroidima vrlo su česti, a među rizičnim su skupinama stariji ljudi, trudnice i rodilje, ljudi koji često sjede. Simptomi uključuju svrbež, peckanje, žarenje i bol u analnom području, jače ili slabije krvarenje. Zbog osjetljivosti područja i same tegobe, preporučljivo je koristiti prirodna rješenja – poput uljnog spreja HEMO EX !

Ovaj uljni sprej učinkovito i gotovo trenutačno ublažava simptome, a redovitim korištenjem sprječava pojavu hemoroida. 


Sastavnice – eterična i bazna ulja – djeluju protuupalno, analgetično, vazokonstriktivno, umirujuće i regenerativno.

HEMO EX nema negativne nuspojave, a siguran je za korištenje za sve uzraste, trudnice i dojilje.

Trudnice mogu preventivno koristiti HEMO EX već na samom početku trudnoće kako bi sprječile probleme s hemoroidima koji se učestalo javljaju u trećem tromjesečju i nakon poroda.

Djeca mogu koristiti HEMO EX kod problema s tvrdom stolicom ili učestalih proljeva. Umanjit će nadraženost, svrbež i bolove uz istovremeno održavanje higijene analnog otvora.

Osobama koje još nemaju probleme s hemoroidima preporuča se povremeno korištenje HEMO EXa za održavanje higijene analnog otvora. Uz to se smanjuje mogućnost pojave problema s hemoroidima jer se tkivo učvršćuje.

Svim osobama koje spadaju u rizičnu skupinu kod problema s hemoroidima preporučamo korištenje HEMO EXa u preventivne svrhe.


Proizvodi: HEMO EX

Eterična ulja: Borovica, Čajevac, Čempres, Geranij, Kamilica njemačka, Lavandin, Limun, Mira, Pačuli, Sandal, Smilje

Bazna ulja: Crni kim

Macerati: Kantarion, Neven


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.