True

Hiperpigmentacija


Hiperpigmentacija je česta, većinom bezazlena pojava kod koje dijelovi kože poprimaju tamniju boju od okolne kože.


Postoje različiti oblici hiperpigmentacije, a najčešći su pigmentacijske mrlje (javljaju se zbog pretjeranog izlaganja kože suncu, tzv. staračke pjege), melasma (kloasma) koja se javlja kod trudnica zbog hormonskih promjena uzrokovanih trudnoćom, i postupalna hiperpigmentacija.


Korištenjem pripravaka na bazi aromaterapijskih sastojaka na prirodan način ublažite pojavu hiperpigmentacije!

PSO EX kombinacijom 100% prirodnih sastojaka njeguje kožu, dubinski hidratizira i doprinosi uklanjanju nepravilnosti, poput mrlja, ožiljaka, upalnih stanja. 


Bazno ulje sjemenki divlje ruže odlikuje snažno regenerativno djelovanje. Koriste se za tretiranje kožnih oštećenja i njegu kože.Kakao maslac hidratizira i djeluje antioksidativno – ublažava znakove starenja kože i pojavu mrlja. Eterično ulje sjemenki mrkve jedno je od najboljih eteričnih ulja protiv hiperpigmentacije. Ovo eterično ulje potiče regeneraciju i stimulira rad jetre, zaslužne za detoksikaciju organizma i kože. Obiluje beta-karotenom, koji djeluje na uravnoteženje melanina u koži. Eterična ulja limuna i celera sadrže limonen, sastavnicu koja prirodno posvjetljuje kožu i ujednačava ten, a antioksidativnim svojstvom doprinose zaštiti kože od štetnih UV zraka.


Eterično ulje lavande čuveno je po svojem protuupalnom, umirujućem djelovanju. Ubrzava regeneraciju kože, stoga je izvrstan izbor kod tretiranja postupalne hiperpigmentacije.


Proizvodi: PSO EX

Eterična ulja: Celer, Lavanda, Limun, Mrkva sjemenke

Bazna ulja: Divlja ruža sjemenke

Maslaci: Kakao


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.