True

Prehlada


Sklonosti prehladama i često narušenom zdravlju možete doskočiti na prirodan način – korištenjem aromaterapije i proizvoda na bazi eteričnih ulja!

Najčešći uzrok prehlade je virusna infekcija grla i nosa. Iako su najčešće bezopasne, prehlade mogu uzrokovati znatnu nelagodu, a kod djece manje od 6 godina mogu dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Simptomi, poput kašlja, šmrcanja, začepljenosti, blago povišene tjelesne temperature i opće slabosti mogu potrajati do deset dana, a najčešće prolaze i bez većih intervencija. Ipak, korištenjem odabranih prirodnih proizvoda možete znatno olakšati nelagodu, ublažiti simptome i sprječiti povratak i pojavu prehlada!

Zvijezda prirodnog arsenala protiv prehlada je dodatak prehrani CRNI KIM PLUS. Obogaćen eteričnim uljem paprene metvice za ugodniji okus i učinkovitost, ovaj dodatak prehrani čuveni je imunoregulator, a svakodnevnim uzimanjem doprinosi radu imunološkog sustava, smanjuje mogućnost pojave prehlada!

Obavezan je i ELIXIR ST. ROCHA. Ova kombinacija 14 najmoćnijih eteričnih ulja s antimikrobnim djelovanjem dostupna je u obliku spreja i blenda. Koristite sprej za pročišćavanje i osvježavanje prostora ili kao body mist, a blend u difuzeru, naročito u prostorijama u kojima boravi mnogo ljudi!


Blend AROMASIN namijenjen je ublažavanju tegoba dišnog sustava i tenzijskih glavobolja koje se često javljaju uz prehladu.

Kod osjećaja iznemoglosti i umora pomoći će i blendovi INSPIRATION, MESMERA, MIARA ELIKSIR, NEROLI U BERGAMOTU i ZIMSKO JUTRO.


Odabirom eteričnih ulja sa protuvirusnim i stimulativnim djelovanjem doprinijet ćete zdravlju organizma i ubrzati oporavak od prehlade. Birajte eterična ulja čajevca, timijana, origana. Eterično ulje lavande olakšat će začepljenost i nadraženost dišnog sustava, kao i eterično ulje smilja.

Za ispiranje nosa i olakšavanje začepljenosti posegnite za omiljenim Aromara hidrolatima smilja, čajevca, lavande!

 

Sve dobre stvari dolaze u paketima, pa tako i kod nas možete nabaviti omiljene proizvode za zdravlje u obliku seta HELP, koji okuplja eterična ulja i blendove za prirodnu prvu pomoć kod prehlade, ili pak komplet 10 KORAKA DO ZDRAVLJA – jedinstveni koncept za prirodno zdravlje!


Proizvodi: sprej ELIXIR ST. ROCHA, blend ELIXIR ST. ROCHA, CRNI KIM PLUS, AROMASIN, INSPIRATION, MESMERA, MIARA ELIKSIR, NEROLI U BERGAMOTU, ZIMSKO JUTRO, HELP, 10 KORAKA DO ZDRAVLJA

Eterična ulja: Čajevac, Bosiljak, Đumbir, Eukaliptus, Lavanda, Limun, Matičnjak, Origano, Smilje, TimijanEukaliptus radiata

Bazna ulja: Crni kim

Hidrolati: Čajevac, Lavanda, Smilje


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.