True

Sposobnost koncentracije


Mmmm…omiljeno eterično ulje u aroma svjetiljci svojim mirisom oplemenjuje naš prostor. No eterična ulja puno su više od samog mirisa!


Kod udisanja i kod nanošenja na kožu, dolazi do apsorpcije eteričnih ulja u krvotok (kod udisanja, eterična ulja preko njušnih živaca i središnjeg živčanog sustava dospijevaju u pluća, a preko njih u krvotok), odakle djeluju na organe ili sustave unutar tijela.


Udisanjem molekule eteričnih ulja dospijevaju i u limbički sustav, predio mozga povezan s emocijama, pamćenjem i učenjem. Zahvaljujući utjecaju na limbički sustav, eterična ulja sudjeluju u održavanju naše mentalne oštrine, sposobnosti koncentracije i emocionalne ravnoteže.

Koristite blendove i eterična ulja u difuzeru – bilo na radnom mjestu, u učionici ili kod kuće! 

Blend AROMASIN popularan je izbor kod glavobolja i tegoba dišnog sustava, no sinergija izrazito osvježavajućih eteričnih ulja u njegovom sastavu pomoći će vam da se usredotočite na svoje zadatke i projekte, a pritom će vas i osvježiti tijekom dugih sati rada ili učenja.


Za inspiraciju i koncentraciju birajte blend INSPIRATION, veselu kombinaciju eteričnih ulja sa stimulirajućim i osvježavajućim djelovanjem.


Različitim je studijama dokazan povoljan učinak eteričnog ulja ružmarina na sposobnost pamćenja i koncentracije. Ovo eterično ulje poboljšava cirkulaciju, rad dišnog sustava i cjelokupno zdravlje, a uz to služi kao prirodna podrška pri razbistrivanju misli. Među studentima i školarcima popularno je i eterično ulje limuna – za usmjerenost ka cilju i nepokolebljivi fokus!


Za eteričnim uljem paprene metvice posežemo u situacijama kad nam je potrebno razbuđivanje, kad se osjećamo umorno ili usporeno. Ovo eterično ulje pomaže nam da ''prodišemo'' – u svakom smislu te riječi. Osigurava prohodnost dišnog sustava, ublažava glavobolje i osjećaj napetosti, služi kao aromatična podrška u situacijama kad se želimo pokrenuti, osvježiti i fokusirati. Sličan učinak postići će i eterično ulje eukaliptusa.


Proizvodi: AROMASIN, INSPIRATION

Eterična ulja: Limun, Paprena metvica, Ružmarin, Eukaliptus


<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA 


Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.