BOLESTI DIŠNOG SUSTAVA

Važnost dišnog sustava ne moramo naglašavati, a svi smo vrlo dobro upoznati s mukama koje uzrokuju začepljenost, kašalj, bronhitis, upale grla i sinusa, a koje se odražavaju i na ostatak organizma i dodatno narušavaju zdravlje. Upotreba eteričnih ulja za ublažavanje tegoba dišnih sustava daje vrlo dobre rezultate, a pritom snaži imunološki sustav i poboljšava cjelokupno zdravlje.

Eterična ulja djeluju na dva načina: izravno napadaju mikroorganizme odgovorne za upalu i eliminiraju ih, a pritom jačaju imunološki sustav i pripremaju ga na borbu protiv bolesti.

Najbolji način primjene je inhalacija – bilo izravna, udisanjem eteričnog ulja iz bočice ili sa maramice, ili pak neizravna, putem difuzera koji u prostor raspršuje eterična ulja, a istovremeno pročišćuje zrak. Eterična ulja i blendove možete koristiti i u kompresi. Prilikom upotrebe eteričnih ulja i blendova pratite upute za upotrebu dostupne na stranicama pojedinih eteričnih ulja. 

Na raspolaganju vam je širok izbor eteričnih ulja koja su djelotvorna i koja otežavaju djelovanje virusa i bakterija, te pomažu razrjeđivanju sluzi i njenom izbacivanju. 

Za narušeni imunološki sustav koristite dodatak prehrani CRNI KIM PLUS, koji regulira funkciju imunološkog sustava, doprinosi bržem nestanku infekcija i bolesti, i doprinosi cjelokupnom zdravlju.

Proizvodi: CRNI KIM PLUSAROMASINZIMSKO JUTROHOMESTART

Eterična ulja: LavandaPaprena metvicaRužmarinEukaliptusLavandin GrossoAnis zvjezdastiBergamotBorBosiljakCedar atlasČempresEukaliptus limunskiJelaKaduljaKomoračLimunLovorMatičnjakMažuranMiraMirtaOriganoRužino drvoSmiljeTamjanTimijanSandal

Bazna ulja: Crni kim

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA