BOLESTI DIŠNOG SUSTAVA

Koja eterična ulja odabrati kod začepljenog nosa, nadraženog grla, glavobolje od ispuhivanja nosa i prehlade...?

Važnost dišnog sustava ne moramo naglašavati, a svi smo vrlo dobro upoznati s mukama koje uzrokuju začepljenost, kašalj, bronhitis, upale grla i sinusa, a koje se odražavaju i na ostatak organizma i dodatno narušavaju zdravlje.

Aromaterapija daje vrlo dobre rezultate pri olakšavanju nelagode koju uzrokuju tegobe dišnog sustava, a pritom snaži imunitet i doprinosi cjelokupnom zdravlju.

Najbolji način primjene je inhalacija – bilo izravna, udisanjem eteričnog ulja iz bočice ili sa maramice, ili pak neizravna, putem difuzera koji u prostor raspršuje eterična ulja, a istovremeno pročišćuje zrak. Eterična ulja i blendove možete koristiti i u kompresi. Prilikom upotrebe eteričnih ulja i blendova pratite upute za upotrebu dostupne na stranicama pojedinih eteričnih ulja. 

Eterična ulja za dišne puteve

Na raspolaganju vam je širok izbor eteričnih ulja koja su djelotvorna i koja otežavaju djelovanje virusa i bakterija, te pomažu razrjeđivanju sluzi i njenom izbacivanju.

Tradicionalno se preporučaju i koriste osvježavajuća eterična ulja oštrog mirisa: eukaliptus, paprena metvica, ružmarin. Ova eterična ulja izvrstan su odabir ukoliko želite nos učiniti prohodnijim, a pritom ublažiti i napetost u glavi koja se javlja kao posljedica čestog ispuhivanja nosa.

Eterično ulje bora u aromaterapiji se preporuča kod kašlja, a koriste ga i astmatičari.

Eterično ulje lavande također doprinosi prohodnosti dišnog sustava, djeluje umirujuće i prikladno je za upotrebu kod djece.

Blend AROMASIN spaja najmoćnija eterična ulja za oporavljanje funkcije dišnog sustava. Među Aromara korisnicima popularan je kod prehlada i začepljenosti, ali i kao aromatična podrška u situacijama kad nam je potrebna mentalna oštrina i prisutnost.

Slično osvježavajuće djelovanje ima i blend ZIMSKO JUTRO.

Za narušeni imunološki sustav koristite dodatak prehrani CRNI KIM PLUS, koji regulira funkciju imunološkog sustava, doprinosi bržem nestanku infekcija i bolesti, i doprinosi cjelokupnom zdravlju. 

Proizvodi: CRNI KIM PLUSAROMASINZIMSKO JUTROHOMESTART

Eterična ulja: LavandaPaprena metvicaRužmarinEukaliptusLavandin GrossoAnis zvjezdastiBergamotBorBosiljakCedar atlasČempresEukaliptus limunskiJelaKaduljaKomoračLimunLovorMatičnjakMažuranMiraMirtaOriganoRužino drvoSmiljeTamjanTimijanSandal

Bazna ulja: Crni kim

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA

Ovaj je sadržaj namijenjen aromaterapeutima i stručnim osobama, u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 655/2013 od 10. srpnja 2013.